Собственикът на луксозно Lamborghini Huracan, безопасно паркирано на алеята му, беше

...
Собственикът на луксозно Lamborghini Huracan, безопасно паркирано на алеята му, беше
Коментари Харесай

Деца поляха Lamborghini с кетчуп, сметката шокира родителите им


Собственикът на първокласно Lamborghini Huracan, безвредно паркирано на алеята му, беше неприятно сюрпризиран, когато откри солидна порция кетчуп, изсипана върху суперколата. Оказа се, че това е детска смешка, която обаче излезе прекомерно скъпо на родителите.

Инцидентът се е случил в предградие на Норфолк (Великобритания). Както се оказа по-късно, едно от съседските момчета решило да хвърли кетчуп върху Lamborghini на стойност 140 000 английски лири в отговор на предизвикателство на други деца. Собственикът на суперколата побеснял, изгледал записите от камерите  и видял по какъв начин радостна компания, въоръжена с бутилка кетчуп, се мотае по улицата. Той разгласява видеото в мрежата и хулиганите бързо бяха разкрити.

Мъжът решил да не остави шегата ненаказана и изпратил на родителите си сметка за измиване на колата за 250 паунда.  Той изясни такава висока цена с обстоятелството, че суперколата не може да се измие в стандартна автомивка, защото боята изисква деликатно отношение към експертите.

Освен това кетчупът е попаднал в двигателния отсек, който също е трябвало да бъде главно измит.  Според Daily Mail родителите на момчето са платили сметката, без да спорят. А притежателят на Lamborghini-то се надява, че децата са научили скъп урок.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР